Op zoek naar
samenwerkingspartner
in robotica?

Profiel

Aandeelhouders/Zakelijke partners

Robot Robots Company (RRC) is een spin-off van Lobeco Fire + Security en een groep gespecialiseerde wetenschappers. RRC heeft met meer dan 45 hooggeschoolde medewerkers alle kennis en ervaring in huis om toekomstwaardige producten en diensten niet slechts te ontwikkelen maar deze ook ‘handen en voeten’ (lees: mobiliteit) te geven.

Door vergrijzing en andere maatschappelijke en demografische ontwikkelingen is de toekomst van robotica reeds begonnen wat ons betreft.

Logisch dat tal van (inter)nationale wetenschappers en zakelijke partners hun kennis en expertise inzetten voor de werkmaatschappijen onder de paraplu van RRC, te weten Robot Security Systems (RSS), Robot Care Systems (RCS) en Robot Engineered Systems (RES).

Werkgebieden

Bent u actief in de werkgebieden Elektronica, Robotica, Systems & Control, Robot Vision, Kunstmatige Intelligentie, Software Architectuur en/of Industrial Design? Dan vindt u in Robot Robots Company een goede samenwerkingspartner.

Stelt u prijs op wortels in het verleden, daadkracht in het heden en een duidelijke, winstgevende visie op de toekomst? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op met RRC