Kansen en
uitdagingen
in robotica?

Profiel

Wetenschappers/Pers/PR

Als u in robotica kansen en uitdagingen ziet binnen uw onderzoeksterrein of vakgebied, dan is Robot Robots Company (RRC) uw gedroomde onderzoekspartner. RRC combineert kennis en state-of-the-art technologie op hoog niveau en heeft nauwe banden met onder meer TU Delft, RoboValley en andere universiteiten.

Sparren met onze specialisten

Verschillende promovendi van universiteiten uit binnen- en buitenland zijn bij onze werkmaatschappijen bezig om hun ideeën te realiseren en vorm te geven. Van idee tot en met prototype en verder. Wilt u sparren over úw ideeën met onze specialisten in robotica? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

RRC in de media

Robots zijn ‘hot’. Bent u werkzaam in de media of PR en wilt u meer achtergrondinformatie over de producten en diensten van Robot Security Systems (RSS), Robot Care Systems (RCS)en Robot Engineered Systems (RES)? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op.

Ook voor interviewaanvragen met bestuurders als Drs.Ir. Martin Roos (RRC/RES), Prof.dr.ir. Pieter Jonker (RRC/RES), Dr.ing. Maja Rudinac (RCS) of Edwin Lustig Bsc. (RSS) en anderen.

Neem contact op met RRC