Ontmoet SAM,
de 24/7 safety & security-
robot van RSS

RSS | SAM

Dé oplossing voor beveiligingsvraagstukken

Robot Security Systems (RSS) combineert twee passies: kennis van veiligheid en state-of-the-art technologie. Het meest aansprekende product van RSS is SAM, de mobiele beveiligingsrobot. SAM staat voor Secure, Autonomous en Mobile en is dé oplossing voor beveiligingsvraagstukken in logistieke en datacentra, openbare ruimten en parkeergarages.

De toekomst in robotica is nu

RSS wil de beveiligingswereld in beweging brengen en SAM en SAM XL vormen nog slechts het begin! Ambitieus als wij zijn wil RSS nieuwe producten en diensten op het gebied van robot- en sensortechnologie blijven ontwikkelen. Nieuwsgierig geworden naar wat RSS voor u en uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Uw vraag is onze uitdaging

Uw vraag is onze uitdaging

In de zorg stelt de robottechniek mensen in staat om operaties uit te voeren. Ook worden patiënten op een intensive-careafdeling 24/7 probleemloos gemonitord. Echter, in de beveiligingswereld dienen medewerkers 24/7 lijfelijk aanwezig te zijn om een terrein of gebouw te beveiligen, met alle gevaren en risico’s van dien. Dat kan beter, vindt RSS.

Robotica op maat

Robot Security Systems is een 100% dochter van Robot Robots Company en een spin-off van Lobeco Fire + Security. Al meer dan 40 jaar werkt Lobeco aan het vergroten van kennis op het gebied van CCTV, alarmsystemen, toegangscontrole en brandmeldsystemen.

In 2011 is een eerste robot op maat gemaakt, en startte de eerste proof of principles. Sindsdien draait het team van RSS op volle toeren aan de ontwikkeling van robotica op maat.